[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Csütörtökön Tiger feladta a PGA Players vesenyét.

Legutoljára egy nyaksérülés miatt az utolsó körben, ezúttal pedig már csak 9 lyukat tudott lejátszani sérülés nélkül.

A döntés, miszerint feladja a játékot legalább annyira sokkoló volt, mint az akkori gyenge eredménye, 42-t ütött, 6 ütéssel volt pár felett, nem is beszélve a 4. lyuknál arról a 3 bogey-ról és az azt követő tripla-bogey-ról, ahol kétszer is vizet ütött.

O’ Meara kérdésére, (aki egyébként nagy visszatérője e versenynek) miszerint vannak-e fájdalmai, Woods meglehetősen ködösen felelt, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem lehetett azt.

Tiger épp az egyik legjobb ütését teljesítette, amikor már látni lehetett,hogy valami hiányzik a szokásos lendületéből. Woods lesétált a greenről, egyenes Martin Kaymer és Matt Kuchar felé, sok szerencsét kívánt nekik, majd hivatalosan is bejelentett, hogy számára itt lezárult a verseny.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_image src=’http://www.janoszsakai.com/wp-content/uploads/2015/10/6a01310f5683c3970c01538e69aaa1970b-800wi.jpg’ attachment=’221′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Utólag, mikor sérüléséről kérdezték, csak annyit mondott, nehezére esik a séta. Amatőrként Woods kétszer is nyert a TPC Sawgrass-i pályán.
[/av_textblock]